Van Huizen Piano's voor stemmen, verkoop, inbouw silent of moderator

Julius Kreutzbach

 

 

Merk Julius Kreutzbach
Mosel/Type GP-145 salonvleugel
Kleur Zwart hoogglans
Buitenmaten in cm 145 lang x 145 breed
Gewicht indicatie ca 265 kg
Bouwjaar nieuw !
Serienummer 22653376
Dolce pedaal * Ja
Sustenuto pedaal ** Ja
Forte/Sustainpedaal *** Ja
Algemene informatie Laat u niet misleiden door het bescheiden voorkomen van deze vleugel. Handgemaakt, zeer verfijnde mensuur, volle bassen met een open midden en frisse discant. Een feest om te bespelen, een feest om naar te luisteren. Maak snel kennis met deze Julius Kreutzbach GP-145, u zult verrast zijn!
Onze prijs € 6.995,=
Bezoekadres instrument Voor het bezoeken van ons vleugelaanbod en de locatie gegevens nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via 06 – 21 90 65 11

 

* Dolce pedaal is het linker pedaal bij de piano. Bij het indrukken van het Dolce pedaal worden de hamerkoppen dichter bij de snaren geplaatst waardoor er minder volume wordt geproduceerd tijdens het pianospelen. De muziekterm voor dit pedaal is “ una corda “.

** Sustenuto pedaal is het middelste pedaal van de vleugel. Het effect van het sostenutopedaal is dat men de gespeelde noten/akkoorden kan laten doorklinken, terwijl men vervolgens andere noten kan spelen die meteen worden gedempt. Dit geeft soms het idee dat er twee of meer piano's te horen zijn.

*** Forte/Sustain pedaal is het rechter pedaal van de piano. Het rechter pedaal laat de toon doorklinken na het loslaten van een toets doordat je met het indrukken van dit pedaal alle dempers van de snaren haalt. Als er sprake is van met pedaal spelen dan wordt steeds het rechter pedaal bedoeld

nieuwe julius kreutzbach vleugel te koop maat 145 breed en lang

De aankoopprijs is inclusief;

 • bezorging begane grond door heel Nederland*
 • service stemming +/- 4 weken na aflevering
 • 4 pianoschotels voor onder de wielen van de piano. Beschermt uw vloer
 • Zwart hoogglans piano opdraaibank
 • 5 jaar garantie

*Bij de bezorging is uitgegaan van een locatie (buiten de eilanden) welke gelegen is op de begane grond waarbij het instrument op een karretje, zonder trappen te overbruggen waarbij getild moet worden, naar binnen kan worden gebracht. Een locatie welke op een 1ste of hoger gelegen etage ligt welke beschikt over een in het pand aanwezige lift waar de piano in past zien wij ook als een begane grond bezorging.

 

Bij onderstaande bezorg situaties geldt een meerprijs;

 • Het op zijn zij plaatsen van de piano nodig om de piano op te halen of af te leveren
 • Indien bezorging niet via een karretje kan verlopen
 • Indien er meer dan 2 personeelsleden nodig zijn voor de bezorging
 • Afleveren op 1 van de eilanden
 • Overbruggen van trappen
 • Afleveren m.b.v. een lift of kraanwagen